gudavmig

Alla inlägg under november 2010

Av Avgudamig Gudavmig - 9 november 2010 17:04

Fritid, vakna typ sådär runt halv 2 på dagen.. vafan, nu äre dags, vändpunk. Måste kanske sluta lyssna så mycket på musik, börja pilla mer med AI och rita mer mer.. fota mer, på dagen. Kanske köpa ett stativ, inte handfota, även om det är lite grejs mere.


Såå nu, söker jag inte så mycket. Vetju, ska städa, ska fixa, ska kirra ska sälja ska gebort ska köpa. Ska lämna in lapp, ska lånaom.. faktiskt, inte haft tid att läsa alla rackarna.


Måste rengöra kaffemaskinen, därför jag startade datorn.

JUSTJAA!! Ha, kunde simma, mår bra, ska testa gymma lätt idag, väldigt lätt. Men det blir grymt. Nu måste jag bara vända mitt dygn, eller skaffa mig nattvanor som inte är musik och kameran/pennan.


Alltannat är ju ovikt, helt obry, dra.


Saker jag behöver; Modeller, modeller, utrymmen, ork. Ord.

Et

Av Avgudamig Gudavmig - 7 november 2010 03:54

Uttryckligen avlastingssattsar på felsaker, dem som skadat skadar och fortsatt tråkar, vill ha dem. Försöker såpass att jag nästan trore, trorej ej. Men fan tarej, ej för alltmöjligt, för de. Arg arg arg arg arg ar g. Fan va arg. Glöm inte detnu, inte på sådär otroligt länge, som det tar, att glömma påriktigt, att förstå på riktigt, hur smuttsen serut om man tar bort det fina, suddar ut alla bra minnen och bara minnsas med det kassa.


Vet inte hur bra jag matchar, med någon av dem jag bryr mig i, just nu alltså. Men söker ju, någon som matchar, utan att matcha med mig, mig mig, som dendär är. Deppiga jag, långsamma jag, överdrivet överlägsna, snabba och intelligenta. Roliga, intressanta. Underbara. Fanatiska och felskrivande. Matcha matcha matcha. Men åååhhåå såre kan gååhååå. För medveten kan dra åt helvete, dra till pepparländer, pallar inte det. Så jag kakakakakakakakakakaakakakakaakakakakakakakakakaka
ka! Justja, nä, är helt obry, tariett och geriett aviett medvetet.


I hundratusen år ska jag ha feber nu, tillsammans med gryn, mjölk, tabbletter som innehåller vittaminer å sånt. Inte sånna där starka tabbs som gör dig frisk, vill inte tugga sånt, funkar ej för mig. Ska käka frukt, gör joice, kanske. Kanske komma på besök? Göra en kortvisit, har nått bra på datorn, har nått bra i sängen, har feber i kroppen.


FEEEBfeebFeeeb FEBEBEBEBEFEEEBERRRFFFEEEFFBBEERRRBBEEEEBBRRRFFEEE
RRFERBEFBERBFEBREBFEBREBFEBRBFEFBREBFEBREBFBERBFEB
REBFBFBREBFBERFBFFFREFERBFEBRBEFBERBFEBRBFBEBRBFBE
R

Av Avgudamig Gudavmig - 7 november 2010 03:48

Igentligen, borde jag sova, borde jag sova borde jag sova så borde jag sova. Har inte tid, lider litet, tänker igenom hemska saker. Lyssnar på KnxwLEDGE och kickar lös några hjärnceller. Imorgon tänkte jag vara feber och jävulskap, må rävhund, jaga jaga nått gottis.


Varför kan jag inte se sånna saker, som att någon, som jag kanske skulle tycka om, iaf i några timmar. Ser dem inte, till och med dem som stårdär mitt i centra. Missar å återmissar. Tare nästa gång, dejt på det.


Dra åt helvete förresten, ja, så jävla långt ned, några mil och några känslonivåer. Dö din och era jävla idioter. Fyfyf!


Borde somsagt sova, har feber, är trött som hund och katt som hundräv. Jävligt trött helt enkelt. Vet inte vad jag tycker om saker när jag blir såhärpass trött. Men gryyyymare äre!

Av Avgudamig Gudavmig - 5 november 2010 01:14

Syndiga Albin vågar inte hauppe datorn för besökare, pg.a länkningen till ANOTHER PORN BLOG. Den, jag inte vet riktigt varför jag har Hyperlänkat(awsome med HYPER). Men tyckte att det var något bättre, än att runka i duschen typ aldrig och aldrig.. sååå. Kändes kanske mindre fel, men samtidigt för fel att visaupp. Tror jag.. nånliv.



Av Avgudamig Gudavmig - 5 november 2010 01:09

Tiefta påe, såse! Att lösa se, åse.


Sitter och hostar, sett nå film med Maria, sett nån film som jag pratat igenom. Klart man förlorar intresset, vadårå, filmen är ju ointressantare.


Förövriga saker. Måste måste måste köpa kläder, verkligen, det är inget skämt, imorgon blire Myrorna, stan och nåttmer.


Om jag var riktigt såsmart som jag tros, tror jag att he går åt helvede!


NUUUU hittade jag SebastiAn - Walkman!!!!!!! Och Min Gud!


Kattjävel!

Av Avgudamig Gudavmig - 4 november 2010 03:06

Vuvu. Ska börja orka skriva nått här. Men orkar inte, orkar typ inte justdet, orkar en massa annat justnu. Så nu vetu, jag orkar itne skriva för jag orkar nått annat, typ gåochläggamig. Gonatt!

Av Avgudamig Gudavmig - 4 november 2010 02:59

Åhhhjaaaaaherreeeeguuuuddddddjaaaaaajaajajajajajaj
aaaaajaaaaa!!! Jurassic 5 5album, jaaa!!


Meeen iövrigt. Lite öl, bullar, nån choklad å lite kaffe. Sådär!

Av Avgudamig Gudavmig - 1 november 2010 14:20

Ledas ledde leddade ledde led ledsna ledigt L.E.D

Nu har jag lysna, ömm en timma på Dj Shiva, mina hjärnisar är döisar, hoppas sååå mycket att grannarna inte är hemma.


Tre saker jag borde göra NU. Gå upp på Jula och chekka efter upphängningsgrejs. Gå till baken och lämna in papper så jag får 450kr tillbaks.Tvätta fönster.. haha.


Hjeeeellllpppppppppp  meeeeg jeg eeeerrr heeeeeerneeerreeeeeee!

Justja, imorn blire brödbak, finfrämmande och massa tomfotande tompratande och tomätande. Måste köpa nått pålägg.


Idag blire inte mycket gjort, inte ett barn, de spolas ned.


Måste styra upp kanske 4st skjortor snabbt, illakvikt, racenascarwooow. För jag har inga kläder på överkroppen..


Nu börjar mina öron att göra ont.. ett tecken på att jag (har en) lever.

Ovido - Quiz & Flashcards