gudavmig

Alla inlägg under november 2010

Av Avgudamig Gudavmig - 17 november 2010 00:34



HUUUUUUUUURRR BRA!! Alltså, skulle jag gråta skulle det vara just nu, för funkigare käns det i min huvud. Så bra så bra så bra!

 Döm ej innan hela är genomlyssnad!


I övrigt, har jag börjat läsa massa bloggar, matblogg, musikblogg, bildblogg, porrblogg.. lite alltmöjligt. Käns väldigt vanebildande.


Men jag är sååå sjukt sugen på att ha en seriös matdag, med god dryck och bra mat. Inte bara "öl" och nått halvkast rövin. Jag vill ha mat å dryck och förrätt och middag och efterrätt och en nyrengjord espresso. Vill ha en bättre helg i helgen, så det ska jag fan ha.. själv eller inte, bryr mig ej.. eller ja, inte själv.


Är lite törstig, måste hitta en pastill och en glas vann.

Av Avgudamig Gudavmig - 16 november 2010 00:47

De olika typer, många av dem olika från de andra, några av dem så lika att man kan miss( )ta för varandras typ. Dem som springer, därborta i lillgruppen, tre eller fler. De har alla halsdukar som är randiga- på bredd, mössor kraftiga färger i tunna tyger de hänger som påsar från huvudena, parkas i svart med fula spännen i fejk-läder. Dedär som är rätt lika, olika i så mycket, rätt lika i gruppen. Dendär som har mössa i gäll färg typen med svart parkas av sämre märke, nån randigish halsduk. Rätt olik de andra är han, har ett födelsemärkes ansamble runt naveln i form av ett handikappat kors- det fattas en prick för att göra den horisontala delen komplett. Han är rätt unik tror jag, nått annat äre säkert också. Orka kolla så länge. Knäpp knäpp, blixt och iväg.


I norrland sammlas vi ute, i bil, en volvo och en till- kanske nån fler. Sen kör vi till olika platser, vevar ned rutan och pratar i nån halvminut om hur bra det är att köra, att allt är kung och att det är nice med värmen i bilen. Sladdar vidare med snusen och bruden, om så är fallet att man har nått av dem. Annars står ju det brudar runt nån av cirklarna där man annars genomför ritualen med rallybröderna. Inte för att de ofta käns möjligt, men de ser i alla fall, kanske? 


Det är mörkt och kallt, jag har världens kanske bästa rock- fårskinnspäls, en helt ok kväll i en fårskinnspäls. Ca 10minusgrader ute, det är helt svart om det inte var för månen och stjärnorna och dedär väglamporna, men det är mörkt kan man känna, inte se, men känna. Kameran tror att det är inonmhus och att man ska ha på "glödlampeljus" i frekvensmätaren. Tror den dock, det är familjärt och bra, sådär mitt på e4an, mitt i Umeå. När det är sådär 10minusgrader är alla inne och klockan är runt 3-4på morgonen, inte ens en själ är ute i svängar. Nu kan man gå mitt i vägen och vara mitt i vägen utan att ens vara ivägen. Det är bara en kamera, en varm kopp kaffe i magen, världens bästa jacka och musiken. Det är kanske världens sämsta väder och världens kanske tråkigaste fotomiljö, men det ger alltmöjligt och vem vet. Det är ibland till och med bra och kärleksfyllt, man kan vara påväg mot allamöjliga saker. Jag är påväg mot Tyskland, där är det inte vinter riktigt än, det är ok att gå tills det blir vinter där. Ska komma ned och vänta på en ny sommar. Men justnu funkar fårskinnspälsen och kameran, kaffet värmer nog en timme eller så. Fan va överdrivet det kan vara, är ju ute och går, det är mysigt och glömskt och jag har gjort det sedan jag var 12år gammal.


Ibland tänker jag "om något så kanske detdär", ibland inte alls så, mer typ "jag måste- något vettigt" och sen kan jag förstå att "det är inte bestämt än". Jag är rätt omogen och förstår inte hur man drar slutsattser, runkar sattser och sover i kanske 12timmar, omogen.




Av Avgudamig Gudavmig - 15 november 2010 15:11

Omelett till frukost som närmar sig middagstid, börjar bli trött för tredje gången på två timmar. Har sovit kanske 10timmar inatt, fast, det var inte i rak de var mer ryckvis fördelade timmar av sömn. Men nu äter jag havregryn m. mjölk.


Mycket att säga. Ska lyssna in nått nytt och göra engelska.


Måååste rengöra espressomaskinen, detta funkar ej, de smakar lite för bränt. Jag tycker ju om det, men det slår snart över, för mycket brända oljor.


Svabba golvet vore också bra, ge mig en svabbsvabbgrej, Nav?


Är i övrigt helt nöjd idag, tror det är mörkt bara för att göra mig nöjd, sådär "här albin, det är som att det var kväll redan innan det blev kväll". Jag vet att det är vakentiden nu!


Har fått dåliga vanor, skriver bättre, men använder smielygrejser ibland. Vadfan, alltså ursäkta med jag är arg, är det bra? NEj!

Av Avgudamig Gudavmig - 15 november 2010 00:11

Om det gick.


Vet att jag kan tre kanske fyra olika saker, rätt hyffsat. Inte bäst, men jag kan dem sådär så att jag mår bäst av dem.

De är:

  • Mat
  • Rita
  • Hitta på djur(och dylikt)

Jag kan bli lycklig av allamöjliga saker med demdär i listan. Har aldrig ljugit om dem och kommer aldrig vilja göra det. Allt annat, är jag nog lite mer bara tränad på.


Sen måste man veta, att jag ljuger, ibland. För jag gör nog det, det är dock ovikt.


Tio saker:

  1. Sms
  2. Träningen
  3. Ny-omstarter
  4. Dansa själv med kompisar
  5. Titta på svt -play
  6. Att inte behöva sova
  7. Nattvandra
  8. Oväntade ljud
  9. Väntande händelser
  10. Kvällsfika X tre

Jag är rätt sugen på riktigt bra wock, läsk och sockerärter. Sen skulle jag döda för att få äta risotto parmesan och parmaskinka. Kanske att jag vill ha pasta med ost, krossade tomater och crouason(hur det nu stavas, bröd som man steker i olivolja, salt och färska kryddor) och torrtorr anka. Goda revbensspjäll som smakar sött. Vetebröd med sesamolja och kikärtsröra med basilika och vitlök. Fil med flingor. Hempressad jordgubbs och morotsjoice. Rödavinbärs gele och hemmagjorda köttbullar med riktigt bra brunsås, potatis och fönsterbrädessallad. Fylld chili, grillad, som kallnat ett dygn som man doppar i cremfräsh dipp med lite rödvin till. Hemmagjord frityr och diverse havsdjur i fritösen. Chips med dipp(köp dippåse).


Måste nog köpa salladish imorgon, och fisk.


Ohh och nån fler skjorta, och vars är mina byxor?

Av Avgudamig Gudavmig - 15 november 2010 00:05

Följer juu Solens Mat, Kinas Mat, Matmat maaaat! Ge mig maaat! Mat mat.. ! Tror det blir att äta snart.


Annars.. måste äta kinamat snart, sushi å wock å nååått mer, sötad ingefära och fisk! Ja.

Ut

Av Avgudamig Gudavmig - 14 november 2010 19:48

Ibland tänker jag att grannen borde kolla på mig genom fönstret, ibland gör de nog de, det käns bra.

Av Avgudamig Gudavmig - 14 november 2010 19:33

DaNSA Hela dagen, inte natten, hela natten.


Hönsdagen å allt, lyssna in sig på lite jazzig hiphop, dra i sig några linor text. Skriva några rader om något så avskyvärt som nyheter från världen. På engelska ska det skrivas. Hittar inte papper till upg. Men men.Fanta


Måste gräva runt, vidare efter mer musik, mer mer, lyssna såsnabbt slut på allt jag har. Allt faktiskt!


Nu blire värrsta clean cut, kan börja träna igen! Yeaop, tjock och fin är jag nu :) 72kg, påväg mot rätt, 75 alltså..


Kom på att jag nog ska hänga bort taklampan i vardagsrummet, är ju sjuuukt mysigt med ljus å massa smålampor. Kaninlampan är faktiskt awsome!


Förutom tomgrejs, äre nog inte mycket som är upp. Dansa rumpa på TC i lördags, var shyst. Tennis på Tisdag, klockan tretton. Sen blire nog nått mer mer mer.. simma måstes. Även en massa annat! 


Har ennn massa att göra i spanska.


Oho..p justja. Hårre!

Ovido - Quiz & Flashcards